Houbařská sezóna je tady!!
Připravili jsme pro vás recept na znamenitou houbovou pizzu, kterou zvládnete snadno a rychle.
Doporučená receptura/těsto pro 50ks: BP Milk 0,02kg, pšeničná mouka hladká 1,7kg, olej 0,09kg, droždí 0,09kg, sůl 0,03 kg, cukr 0,03kg, voda 1,02kg
Doporučený postup: ze surovin zamícháme vláčné těsto, které necháme 10 minut odpočinout. Nadělíme a vyválíme malé kousky těsta a necháme 20 minut nakynout. Klonky vytvarujeme na slabou placku, pomažeme JH Pizza omáčkou, posypeme čerstvými houbami a sýrem a necháme kynout dalších 20 minut. Těsto můžeme také vyválet na placku a vykrajovat kolečka. Po nakynutí pečeme 45-55 min při teplotě 260 C.